09 jan

Pričetek vadbe v letu 2019

Po veselih in »napornih« novoletnih praznikih smo v Koronarnem društvu Slovenske Istre spet začeli z rehabilitacijsko vadbo. Tako smo si 3. januarja 2019 v Izoli, kjer poteka vadba v treh skupinah, pred začetkom vadbe voščili in zaželeli veliko zdravja, sreče in druženja v novem letu 2019. V eni od skupin so se člani skupine še posebej zahvalili gospe Danici Vodovnik za ves njen dolgoletni trud in ji v ta namen podarili prečudovito vrtnico ter ji zaželeli, da bo še naprej tako vesela in aktivna vodja izolske skupine.


09 jan

Enodnevni izlet Aquileia–Vila Manin–Palmanova

Člani Koronarnega društva Slovenske Istre se zavedajo, da je za njihovo dobro počutje poleg vadbe pomembno druženje in sprostitev. Tako so se 12. oktobra 2018 odpravili na enodnevni izlet. Z avtobusom so se peljali iz Kopra skozi Trst – Miramar in naprej po panoramski cesti do Tržiča, Gradeža, Ogleja, Passariana in Palmanove. Izlet se je zaključil s poznim kosilom na Krasu v prijetni kmečki domačiji.


24 dec

Zaključek leta 2018 - Novoletna zabava

Leto se počasi izteka, božično-novoletni prazniki pa so tik pred vrati. To je čas, ko zaželimo vse najlepše sebi in svojim bližnjim. Tako je Koronarno društvo Slovenske Istre svoj zaključek leta 2018 proslavilo v Ankaranu 19. decembra 2018. Zabave se je udeležilo kar 150 članov, ki so se ob dobri hrani in glasbi zabavali vse do polnoči.


24 dec

Predaja defibrilatora

7. novembra 2018 je Rdeči križ Izola skupaj s Koronarnim društvom Slovenske Istre Zdravstvenemu domu Izola predal v oskrbo defibrilator, ki je nameščen na tržnici v Izoli.


Strokovni članki

Ne spreglejte člankov avtorjev Dorjana Marušiča, Andreja Marušiča, Simona Korošca in drugih.

Oglejte si jih tukaj

ministrstvo zdravje

Aktivnosti sofinancira Ministrstvo za zdravje RS v okviru projekta Sledi srcu 2017-2019.

Aktivnosti društva sofinancirajo:

3obcine

2obcini

zivetispristaniscem